Grillz

HVAD ER GRILLZ?

Grillz er et tandsmykke, designet præcis efter dine tænder. Grillz kan se ud på mange forskellige måder – du kan kombinere designs og lade dit tandsmykke sidde på én eller flere tænder.

Tandsmykket er ikke permanent, men kan tages af og på efter ønske. Grillz er en trend der startede i 1980’erne i hiphopmiljøet i New York, USA.

Mange rap- og hiphop kunstnere har gjort denne trend legendarisk, ved både at bære og nævne grillz i deres musik.

GRILLZ PRISER

CUSTOM GRILLZ I HJERTET AF KØBENHAVN

I Danmark ser vi lige nu en voksende kultur af diversitet, power til at skille sig ud og være sin egen.

Med Jane Kønigs custom grillz, kan du være med til at designe dit eget tandsmykke. Dine specialdesignede grillz vil give dig kant og personlighed, i præcis din ånd. Jane Kønigs flagship store i København er nu én af de få steder, du kan få lavet grillz, i Danmark.

PROCEDUREN I JANE KØNIG

For at få lavet custom grillz skal du bestille en tid over vores booking system.

Vi står klar til, at tage imod dig og guide dig i din proces, til du er helt sikker på hvordan du ønsker dine grillz skal se ud.

Dernæst vil vi tage et aftryk af dine tænder. Dette tager omkring 10 minutter (du sidder med voks i munden i 4 minutter). Aftrykket tjekkes igennem og der aftales et design og du vil kunne afhente dine grillz inden for 4 uger.

BEHANDLING AF GRILLZ

Du bør aldrig sove eller spise med dine grillz i munden. Det er muligt at drikke og ryge med dine grillz, men vi gør opmærksom på, at rygning kan ændre metallets farve.

Du er altid velkommen til at komme ind og få dine grillz poleret op igen.

Dine grillz vil ikke ødelægge dine tænder, så længe du bærer dem ansvarligt og følger ovenstående råd.